Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Galatasaray, Sivasspor - Turkey Super League: Sivasspor vs Galatasaray 15 August « The New Ball

Galatasaray, Sivasspor - Turkey Super League: Sivasspor vs Galatasaray 15 August « The New Ball. Si̇vasspor galatasaray maçi özeti̇ ve golleri̇ i̇çi̇n tiklayin. Dakikada eren derdiyok'un penaltı golü ile yanıt verdi. Hafta karşılaşması sivasspor galatasaray karşılaşmasına ilişkin tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz… i̇şte detaylar Bu sonucun ardından galatasaray ligde 4 maç sonra galibiyetle tanıştı ve 29 puana. Galatasaray sivasspor maçı özet izle!

Sivasspor ise 12 puanda kalarak. Galatasaray sahasında demir grup sivasspor'u ağırladı. 14' sivasspor net şanstan yararlanamadı. Super league » galatasaray vs sivasspor. Şener özbayraklı'nın arka direğe ortasında babel'in kafa vuruşu üstten auta gitti.

Galatasaray ile Sivasspor 27. randevuda - Spor
Galatasaray ile Sivasspor 27. randevuda - Spor from www.haberler.com
Gelişen demir grup sivasspor atağında maicon roque'den seken topa hakan arslan gelişine vuruyor fakat top yandan auta gidiyor. 13 puanla üçüncü sırada konumlanan galatasaray, geçtiğimiz hafta sivasspor galatasaray maçı, süper lig'in 8'inci haftasında her iki takım için de önemli bir yere sahip oldu. Andone, demir grup sivasspor yarı sahasının ortasında sol kanatta aldığı topla hızla kaleye doğru gitti. Dakikada feghouli'nin ortasında defanstan seken topa tolga ciğerci'nin yaptığı vuruşla gelirken özellikle ilk 30 dakikalık bölümde sahada istediklerini. Galatasaray ise bu gole 20. 14' sivasspor net şanstan yararlanamadı. Galatasaray ve sivasspor'un birer topu direkten döndü. Rıdvan dilmen şampiyonluk yorumu şampiyon galatasaray gs 4 2 sivasspor 2).

Galatasaray, bu galibiyetle ligde üç maç sonra 3.

Galatasaray sivasspor maçı özet izle! 14' sivasspor net şanstan yararlanamadı. 5' galatasaray sağ kanattan geldi. Puanını 13'e çıkaran galatasaray maç fazlasıyla 2. Home » football » turkey. 88'sofiane feghouli'nin sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına hareketlenen radamel falcao topa yetişemeyince meşin yuvarlak kalenin. Sivasspor galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hafta geride kalırken galatasaray, sivasspor maçını kazanarak puanını 13 yaptı ve 2. 13 puanla üçüncü sırada konumlanan galatasaray, geçtiğimiz hafta sivasspor galatasaray maçı, süper lig'in 8'inci haftasında her iki takım için de önemli bir yere sahip oldu. Sivasspor ise 12 puanda kalarak. Galatasaraysivasspor maçı canlı izle seyret özeti golleri. Şener özbayraklı'nın arka direğe ortasında babel'in kafa vuruşu üstten auta gitti. 90'müsabakanın sonuna oynanmamış süre olarak en az 6 dakika ilave ediliyor.

Bu sonucun ardından her iki takım da ligdeki puanını 49'a yükseltti. 6 maçta 8 puan toplayarak 14'üncü sırada. Puanını 13'e çıkaran galatasaray maç fazlasıyla 2. Karşılaşmanın ilk golü sivasspor adına 9. Sivasspor ise 12 puanda kalarak.

Galatasaray 3-2 Sivasspor
Galatasaray 3-2 Sivasspor from i.haberglobal.com.tr
Galatasaray, bu sonuçla ligde 3, toplamda 5 resmi maç sonunda galibiyetle tanışmış oldu. Galatasaraysivasspor maçı canlı izle seyret özeti golleri. 14' sivasspor net şanstan yararlanamadı. Galatasaray ve sivasspor'un birer topu direkten döndü. 6 maçta 8 puan toplayarak 14'üncü sırada. Galatasaray vs sivasspor live stream. Şener özbayraklı'nın arka direğe ortasında babel'in kafa vuruşu üstten auta gitti. Sivasspor galatasaray maçı, sarı kırmızılı takım için kritik önem arz ediyordu.

Sivasspor video highlights are collected in the media tab for the most popular matches as soon as video appear on video hosting sites like youtube.

Galatasaray sivasspor maçı özet izle! Hafta karşılaşması sivasspor galatasaray karşılaşmasına ilişkin tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz… i̇şte detaylar Dakikada hakan arslan ve 59. Puanını 13'e çıkaran galatasaray maç fazlasıyla 2. Dakikada eren derdiyok'un penaltı golü ile yanıt verdi. Sivasspor galatasaray maçı, sarı kırmızılı takım için kritik önem arz ediyordu. Karşılaşmanın ilk golü sivasspor adına 9. Bu sonucun ardından her iki takım da ligdeki puanını 49'a yükseltti. Haftasının açılış maçında sivasspor'u evinde son 20 dakikada galatasaray savunmasını zorlayan sivasspor'un gollerini kone ve erdoğan kaydetti. Home » football » turkey. Şener özbayraklı'nın arka direğe ortasında babel'in kafa vuruşu üstten auta gitti. Galatasaray ve sivasspor'un birer topu direkten döndü. Gelişen demir grup sivasspor atağında maicon roque'den seken topa hakan arslan gelişine vuruyor fakat top yandan auta gidiyor.

Si̇vasspor galatasaray maçi özeti̇ ve golleri̇ i̇çi̇n tiklayin. Sivasspor galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaraysivasspor maçı canlı izle seyret özeti golleri. Sezona iyi başlayan demir grup sivasspor ise 7 mücadelede 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle 12 puan topladı ve averajla ikinci sırada yer buldu. 90'müsabakanın sonuna oynanmamış süre olarak en az 6 dakika ilave ediliyor.

Galatasaray'da Sivasspor maçı hazırlıkları sürüyor - Son Dakika
Galatasaray'da Sivasspor maçı hazırlıkları sürüyor - Son Dakika from foto.sondakika.com
Home » football » turkey. Bu sonucun ardından her iki takım da ligdeki puanını 49'a yükseltti. Sivasspor ile galatasaray, süper lig'in 8. Haftasında galatasaray ile sivasspor karşı karşıya geldi. Süper lig sivasspor galatasaray maçı yayıncı kuruluşu… süper lig 25. 13 puanla üçüncü sırada konumlanan galatasaray, geçtiğimiz hafta sivasspor galatasaray maçı, süper lig'in 8'inci haftasında her iki takım için de önemli bir yere sahip oldu. Galatasaray sivasspor maçı özet izle! Galatasaray ise bu gole 20.

Dakikada feghouli'nin ortasında defanstan seken topa tolga ciğerci'nin yaptığı vuruşla gelirken özellikle ilk 30 dakikalık bölümde sahada istediklerini.

Hafta geride kalırken galatasaray, sivasspor maçını kazanarak puanını 13 yaptı ve 2. Galatasaray sahasında demir grup sivasspor'u ağırladı. Dakikada feghouli'nin ortasında defanstan seken topa tolga ciğerci'nin yaptığı vuruşla gelirken özellikle ilk 30 dakikalık bölümde sahada istediklerini. Gelişen demir grup sivasspor atağında maicon roque'den seken topa hakan arslan gelişine vuruyor fakat top yandan auta gidiyor. Sezona iyi başlayan demir grup sivasspor ise 7 mücadelede 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle 12 puan topladı ve averajla ikinci sırada yer buldu. 'krizdeki' galatasaray, spor toto süper lig maçından servet'in golüyle 3 puan çıkardı. Last games between these teams compare opponents. Karşılaşmanın ilk golü sivasspor adına 9. Sivasspor ile galatasaray, süper lig'in 8. Home » football » turkey. Bu sonucun ardından her iki takım da ligdeki puanını 49'a yükseltti. Rıdvan dilmen şampiyonluk yorumu şampiyon galatasaray gs 4 2 sivasspor 2). Galatasaray ve sivasspor'un birer topu direkten döndü.

Post a Comment for "Galatasaray, Sivasspor - Turkey Super League: Sivasspor vs Galatasaray 15 August « The New Ball"